Novo mesto za ljubitelje kafe – Otvorena kafeterija Café Doncafé

24
Oct 2014
autor: admin
 
Nedavno je u šoping centru “Ušće” u Beogradu otvorena nova kafeterija namenjena svim ljubiteljima kvalitetne kafe – Café Doncafé. Uz sjajnu atmosferu, brojne goste i posetioce, najveća zvezda ovog događaja bio je Stavros Lamprinidis iz Grčke, svetski prvak u pravljenju tradicionalne kafe - Cezve Ibrik World Champion.
  
Café Doncafé otvoren je sa željom da posetiocima pruži jedinstven doživljaj koji donose prepoznatiljivi ukusi kafa koje dolaze iz Doncafé-a. S druge strane, specifičnost kafeterije je i enterijer koji u potpunosti dočarava kafu i posetiocima pruža jedinstvenu atmosferu. Čitav ambijent, koji su posetioci otvaranja posebno pohvalili, u svim svojim detaljima neodoljivo podseća na kafu i na taj način odražava Doncafé strast i posvećenost ovom napitku. Specifičnost ovog enterijera jeste to što su svi komadi drveta posebno izmereni, projektovani, isečeni i sastavljeni. Svi elementi ovaj doživljaj sveta kafe čine potpunim.
 
Na meniju novootvorene kafeterije nalaze se kafa i napici od Doncafé kafe, ali i ukusni, lagani obroci kao što su različite vrste sendviča, salata i slatkih poslastica. U ponudi Doncafé cafea naći će se i napici na bazi premium proizvoda brenda ove kompanije, "Doncafé Professional Espresso", ali ono što je posebno zanimljivo jeste da bogatu ponudu čine i tradicionalna kafa, kao i kokteli na bazi ovog napitka.
 
priprema kafe
 
Kao najveća zvezda večeri, najviše pažnje posetilaca privukao je svetski prvak u pravljenju tradicionalne kafe, Stavros Lamprinidis iz Grčke. Stavros je prikazanim umećem pravljenja tradicionalne kafe u pesku oduševio prisutne ljubitelje kafe. 
 
Kafaterija se nalazi na drugom spratu šoping centra Ušće, a biće otvorena svakog dana u nedelji od 9:30 do 22:30 časova.