Doncafe užitakDoncafe užitak

 

KADA ESPRESSO POSTANE JEDINSTVENA UMETNOST UŽIVANJA
Doncafé kafići jedinstvenog koncepta

Ukoliko ne verujete da konzumiranje kafe može da dobije sasvim drugačiji nivo, znači da niste posetili kafiće kompanije Strauss Adriatic. Dva objekta, nastala prema jedinstvenom konceptu, nemaju za cilj da se pretvore u komercijalne lance ugostiteljskih objekata. Namenjeni su posebnom uživanju, koje spaja čulo vida i ukusa. Enterijer i vrhunski napitak na pravi način će vam dočarati strast prema kafi!

Doncafe kafic

Coffee House

Ovaj kafić ušuškan od gradske vreve, u Šimanovcima, namenjen je zaposlenima u kompaniji i poslovnim partnerima. Osmišljen je baš onako kako ga članovi naše velike porodice vide. Nakon mnogobrojnih studija, do rešenja je došao švajcarski arhitektonski studio Innarch. Lusteri i stolovi oblikovani su kao zrna kafe, drveni zidovi odražavaju oblik pakovanja kafe, a sve je dizajnirano asimetrično. Na taj način imate osećaj da se nalazite u džaku sa kafom! Neverovatno iskustvo dopunjuje srž svega – snažan miris i ukus Doncafé Professional espresso –a.

doncafe kafic

Café Doncafé

Smeštena u tržnom centru “Ušće” u Beogradu, ova kafeterija postala je omiljeno mesto svih pravih ljubitelja kafe. Otvorena za sve posetioce, ima za cilj da pruži jedinstven doživljaj ukusa prepoznatljivih za Doncafé. Specifičnost enterijera ogleda se u drvenim elementima i prirodnim materijalima koji se sklapaju u jedinstvenu celinu. Lajt motiv je i ovde, sasvim logično, kafa, gde svaki detalj upravo podseća na to neodoljivo zrno. Osim u espresso kafi, posetioci ovde mogu da uživaju i u napicima na bazi premium proizvoda, koktelima i tradicionalnoj kafi, a takođe i u ukusnim i laganim obrocima.

Poklonite sebi vreme istinskog uživanja u omiljenom napitku, onako kako to čine vrhunski poznavaoci! Dobrodošli!

enterijer kafica u beogradu

 

kafic u beogradu doncafe

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Leto u gradu – kako se rashladiti uz pomoć kafe?

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, i dok se mnogi među nama spremaju da otputuju na neku privlačniju destinaciju od one svakodnevne (ili se na takvom mestu upravo nalaze), veliki


Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 0 6 0 7 2 0