Doncafé užitak

Doncafé kafići jedinstvenog koncepta

Ukoliko ne verujete da konzumiranje kafe može da dobije sasvim drugačiji nivo, znači da niste posetili kafiće kompanije Strauss Adriatic. Tri objekta, nastala prema jedinstvenom konceptu, nemaju za cilj da se pretvore u komercijalne lance ugostiteljskih objekata. Namenjeni su posebnom uživanju, koje spaja čulo vida i ukusa. Enterijer i vrhunski napitak na pravi način će vam dočarati strast prema kafi!


Coffee House u Šimanovcima


Ovaj kafić ušuškan od gradske vreve, u Šimanovcima, namenjen je zaposlenima u kompaniji i poslovnim partnerima. Osmišljen je baš onako kako ga članovi naše velike porodice vide. Nakon mnogobrojnih studija, do rešenja je došao švajcarski arhitektonski studio Innarch. Lusteri i stolovi oblikovani su kao zrna kafe, drveni zidovi odražavaju oblik pakovanja kafe, a sve je dizajnirano asimetrično. Na taj način imate osećaj da se nalazite u džaku sa kafom! Neverovatno iskustvo dopunjuje srž svega – snažan miris i ukus Doncafe Barista Espresso kafe.Café Doncafé u TC "Ušće"

Smeštena u tržnom centru “Ušće” u Beogradu, ova kafeterija postala je omiljeno mesto svih pravih ljubitelja kafe. Otvorena za sve posetioce, ima za cilj da pruži jedinstven doživljaj ukusa prepoznatljivih za Doncafé. Specifičnost enterijera ogleda se u drvenim elementima i prirodnim materijalima koji se sklapaju u jedinstvenu celinu. Lajt motiv je i ovde, sasvim logično, kafa, gde svaki detalj upravo podseća na to neodoljivo zrno. Osim u espresso kafi, posetioci ovde mogu da uživaju i u napicima na bazi premium proizvoda, koktelima i tradicionalnoj kafi, a takođe i u ukusnim i laganim obrocima.

Café Doncafé u BIG Fashion centru

Mesto autentičnog, već prepoznatljivog enterijera kojim dominira zrno kafe, strast i ekspertiza zaposlenih, pravi su spoj za sve ljubitelje kafe. Kafeterija u TC BIG Fashion centru u potpunosti odiše kafom, a svi njeni elementi uvode posetioce u inspirativni svet najomiljenijeg napitka na planeti na jedinstveni Doncafé način pružajući posebno uživanje za sva čula. U ponudi su napici iz espresso kategorije, napravljeni od Doncafé Barista espresso premium blenda, kao i tradicionalna kafa, kokteli na bazi kafe i kafa za poneti. Vešti baristi upotpuniće doživljaj u šoljici kafe pravim malim umetničkim delima koja iscrtavaju tehnikom latte art-a. Posetioce očekuju i pažljivo pripremljene ukusne salate, sendviči i dezerti.


Poklonite sebi vreme istinskog uživanja u omiljenom napitku, onako kako to čine vrhunski poznavaoci! Dobrodošli!