TOP 5 najboljih aparata za kafu

3
Sep 2020
autor:

Volite kafu, taj savršeni napitak, a nekada niste u mogućnosti da je popijete baš kada poželite. Aparati za kafu su pravo rešenje za vaše probleme. 

Većina nas dan započinje kafom. Nije nikakvo čudo jer je kafa odličan napitak koji povoljno utiče na naše zdravlje i organizam. Uživanje u omiljenom ukusu od ranog jutra na brz i jednostavan način olakšano je aparatima za pripremu espresso kafe, koji su odlična investicija kako za preduzeća, tako i za privatne potrebe. Nema više trčanja do obližnjeg kafića kako biste uživali u mirisu omiljenog espressa. 

Na tržištu postoji više modela aparata za pripremu espresso kafe i zbog toga imamo teži izbor koji aparat za kafu da izaberemo. Pre kupovine obratite pažnju na to kakvu kafu volite, koliko ljudi će koristiti aparat i da li imate pripremljeno mesto za njega

SWEETY aparat je italijanski espresso aparat sa specijalnim sistemom za pravljenje mlečne pene i automatskom selekcijom napitaka. Puni se pomoću kapsula, a vreme pripreme mlečne pene je 1 minut i 15 sekundi. Za veoma kratko vreme dobićete vašu omiljenu kafu.

CINO CIALDE može biti još jedan odličan izbor. Kompaktan espresso aparat malih gabarita, koji je namenjen za kancelarije ili upotrebu kod kuće. Pravi odličan espresso, koristeći ciade- presovani mleveni espreso u papirnim kesicama koji je zaštićen aluminijumskom folijom. Aparat Cino ima i spremnik za potrošene cialde i svoj rezervoar za vodu što ga čini praktičnim i lakim za upotrebu. 

SCOTT aparat je pravi izbor ukoliko volite jaču kafu. Namenjen je za pripremu espresso kafe u zrnu. Sadrži mlin i tank za vodu i voma je jednostavan za čišćenje i održavanje

CINO KAPSULE  je aparat manjih gabarita, pa je idealan za kućne uslove. Namenjen je pripremi espresso kafe u kapsulama. Kompaktan je, jednostavan za upotrebu i održavanje, sa sopstvenim spremnikom za potrošene kapsule i rezervoarom za vodu. 

LA PICOLA PERLA  je idealan za spremanje kvalitetne espresso kafe, posebnog dizajna sa metalnom oplatom i staklenim tankom za vodu, a vrlo je ekonomičan za upotrebu. Odličan je za upotrebu u kancelarijama, ali može se koristiti i kod kuće ukoliko želite uvek da uživate u kvalitetnom espressu.

Koji god od ovih aparata izaberete, sigurni smo da ćete u omiljenoj šoljici kafe uživati u svako doba dana.