Šta kafa koju naručujete govori o vašem stilu

7
Mar 2016
autor: admin

Da li vam je palo na pamet da vaš omiljeni napitak i autfit idu rame uz rame? 

Kombinovanje dva najbolja dela dana – biranje odeće za taj dan i naručivanje jutarnje kafe – je najnoviji trend na Instagramu. Korisnice Instagrama mogu da šeruju svoju svakodnevnu dozu kafe i svoju modu uz pomoć inspirativnog heštega #coffeenclothes. Dok devojke širom sveta koriste ovaj hešteg svakog dana, jedna stvar je apsolutno jasna: vaša kafa i vaš stil idu ruku pod ruku. Dakle, šta vaš izbor kafe govori o vašem izgledu? 

Crna kafa - minimalista 

Vi ste najverovatnije gradska devojka (ili bar u srcu). Kod vas se ceo izgled vrti oko uglađenih linija. Vaš ormar je pun neutralne odeće i dobro vam je poznata Sartrovska snaga uklapanja crnog i belog. Direktni ste i ne volite mnogo zavlačenja, a to se vidi i po vašoj garderobi i u vašoj šoljici. 

Latte—Cool klasik 

Opuštena i šik – kod vas je opuštencija sve. Potpuno ste prihvatili duge majice, pletene stvari i denim. Kad vam je potrebna inspiracija ugledate se na The Row stil, i volite izgled koji  kombinuje stil i lakoću, baš kao i vaša opuštena kafica za natenane. 

Espresso— Cura iz centra

Ne plašite se da pokažete svoju ličnost Alfa tipa, kako svojom kafom tako i svojim izgledom. Kod vas je sve u detaljima. Volite nestandardne dodatke koje neprestano smenjujete. Vaša kafa je kratka i snažna, a vaš ormar ništa manje WOW. 

Ledena kafa – trendseterka 

Uvek vam polazi za rukom da uklopite dizajnerske detalje u garderobu. Pistu pratite kao udarne vesti i mislite da je dosadno ulagati u klasike. Vaš insta-selfi nije kompletan bez ledene kafe u ruci i novih cipela na nogama. 

Kapućino – Klasičarka

Umnogome kao i vaša kafa, vaš stil je klasičan i prefinjen. Kada ne nosite kaput od kamelhara, začinićete izgled krznom koje ste nasledili od bake. Vaš ormar je uglavnom pun bezvremenih haljina koje planirate da nosite doveka.  

Latte i Foam Art - Umetnica 

Kafu, baš kao i strateški postavljene aksesoare, birate isključivo po osnovu njihove fotogeničnosti. Prosto morate da uklopite svo to slatko prstenje, naočare i foam art u savršenu sliku. To vam je prosto ukorenjeno u jutarnju rutinu. 

 

 

(Fotografije: https://www.instagram.com/doncafeprofessionalespresso/)