NOVI DOŽIVLJAJ DONCAFÉ PROFESSIONAL ESPRESSA

5
Dec 2013
autor: admin

Vrednosti i benefiti brenda predstavljeni u autentičnom ambijentu koji dočarava strast prema kafi

Šimanovci 25. novembar 2013. – Kompanija Strauss Adriatic organizovala je ekskluzivnu promociju brenda Doncafé Professional espresso u svom kafiću jedinstvenog koncepta u sedištu kompanije u Šimanovcima. Cilj promocije bio je da se predstavnicima ugostiteljskih objekata koji su korisnici ovog brenda, kao i onima koji će to možda tek postati, medijima i ostalim poslovnim partnerima predstave Doncafé Professional espresso brend i jedinstveni koncept kafića koji zajedno odražavaju strast prema kafi, koji ova kompanija poseduje.

Svih prethodnih godina sa zadovoljstvom smo radili na građenju brenda Doncafé Professional espresso, koji danas predstavlja naš premium brend, a korisnicima pruža sve ono što se od vrhunskog espressa i očekuje. Pored samog proizvoda, korisnicima ćemo, kao i do sad, nastaviti da pružamo i dodatne sadržaje koji trenutak uživanja u Doncafé Professional espressu čine kompletnim. Naš cilj je da, kao vodeći proizvođač espressa u Srbiji, zajedno sa renomiranim ugostiteljima sa kojima sarađujemo, krajnjem potrošaču pružimo odličnu espresso kafu, da podignemo stepen njihovog zadovoljstva i standarde u služenju i konzumaciji espressa u Srbiji“ istakao je Siniša Daničić, generalni direktor kompanije Strauss Adriatic.

Priču o brendu Doncafé Professional espresso upotpunio je i jedinstven ambijent u kom je promocija organizovana. Inspiracija za dizajn enterijera kafića potekla je od univerzalne vizuelne asocijacije na kafu – vreće od jute pune svežih zrna kafe. Svi elementi enterijera upotpunjuju doživljaj sveta kafe - lusteri i stolovi u obliku zrna kafe, zidovi koji odražavaju oblik džakova sa kafom i snažan miris Doncafé Professional espressa. Kafić je predviđen kao udobno mesto za zaposlene i poslovne partnere kompanije i u potpunosti odražava jedinstvenu umetnosti uživanja u kafi.

Kompanija Strauss Adriatic deo je multinacionalne kompanije Strauss Group, koja je od 2005. godine stopostotni vlasnik brenda Doncafé. Strauss Adriatic je vodeći proizvođač espresso kafe u Srbiji, a Doncafé Professional espresso predstavlja premium brend, čiji se kvalitet se postiže upotrebom probranih vrsta kafe. Brazilska arabika donosi specifičnu slatkoću i diskretnu notu pečenog lešnika, mešavina najfinijih arabika Centralne Amerike kafi daje prijatnu citrusnu aromu, dok robusta dobijena najsavremenijom tehnologijom obrade obezbeđuje punoću ukusa i trajnu penu.