Koja kafa odgovara vašem horoskopskom znaku?

29
Dec 2018
autor: admin

 Bez obzira na to da li pripadate grupi koja je „opsednuta“ horoskopom, ili onima koji na to gledaju samo kao na zabavu, sigurno će vas zanimati koji tip kafe odgovara vašem znaku. Ovo posebno važi za one koji su istinski zaljubljenici u kafu. Da li je baš ta kafa koju uvek rado birate ona prava?

Ovan - dupla doza
Ovan kao ovan, vatren i uvek u nekoj žurbi. Međutim, nikako neće propustiti svoje vreme za kafu! Rado bira duplu dozu, a pije je satima. Često se hvata za šoljicu i dok radi, odnosno nema poseban termin kada uživa samo u kafi. 
 
Bik bira kapućino
Bikovi vole materijalno i veliki su hedonisti. Upravo zbog toga biraju kapućino, koji predstavlja jednostavnost , ali i luksuz u isto vreme,  koje oni  izuzetno cene.

Blizanci su neodlučni
Blizanci su često veoma neodluči i nestalni. Ujedno im je vrlo teško ugoditi. Zbog toga će jedno jutro piti duplu kafu sa malo mleka, a već sutra onu bez mleka, a možda će u istom danu za drugu kafu odabrati onu bez kofeina.
 
Rak - tradicionalista
Rakovi biraju klasiku, jer se vode tradicionalnim vrednostima. Ujedno su i nežni, pa im je veoma važno da svoju domaću kafu popiju opušteni i udobno smešteni na svoje omiljeno mesto. Za razilku od ovna, rak tačno zna kada tokom dana uživa u kafi. 
 
Lav voli ekstravagantnost
Lav voli da privlači pažnju, ali i da se prikaže najbolje što može. Zbog toga će vrlo rado biti i ekstravagantan.  Očekujte da će ovaj znak poručiti ni manje ni više nego - makijato. 
 
Devica mora da ima društvo
Devica je znak koji obožava druženje i da je okružena ljudima. Zbog toga će ona radije birati prijatelje i ambijent, nego kafu. U situaciji  koja joj prija i svaka kafa joj odgovara! Može se reći da je ona jedan od najzahvalnijih znakova, kada je o biranju kafe reč.
 
Vaga pije kafu sa mlekom
Odmeravajući sve, pa tako i kafu, Vaga će se odlučiti za balans. Zbog toga je njen favorit bilo koja kafa sa mlekom. Naravno, malo teže će se odlučiti da li želi više ili manje mleka. 
 
Škorpija voli rituale
Škorpija je znak koji obožava rituale. Upravo to vidi i u kafi. Odabir, priprema, posluživanje. Odlučiće se i za dodatke, kao što su mleko ili čak čokolada. 
 
Strelac  traži uzbuđenje
Ledena ili ajs kafa izbor je Strelca svaki put kada zaželi malo više uzbuđenja u životu. Poseban favorit mu je kafa sa ukusom karamele.
 
Jarac - samo kratko
Jarčevi ne vole da uzalud gube vreme. Oni su vredni i žele i kafu koja će ih pratiti. Samo kratko. Dakle, espreso je njihov izbor.
 
Vodolija je sasvim drugačija
Od Vodolije nikada ne znate šta da očekujete. Ona može da vas pita šta uopšte vidite u kafi i da vam potom ponudi nekakav egzotični čaj!
 
Ribe vole jednostavnost
Ribe važe za kreativan i maštovit znak, ali kada se radi o kafi, to nije slučaj. One će radije odabrati običnu kafu, domaću, crnu, bez ikakvih dodataka. Sasvim jednostavno.