Doncafe ideja – osvoji vredne nagrade!

13
May 2016
autor: admin

Ukoliko je vaša omiljena kafa Doncafe espresso, onda ćete se obradovati onome što naša kompanija čini kako bi bila još bolja i kako biste još više uživali!Unapređenja nema bez povratne reakcije klijenata, a ovaj put smo odlučili da čujemo šta imate da kažete i da te ideje primenimo. Osim toga, nagrade očekuju one najkreativnije.

Zdrava jutarnja kafa

S obzirom na to da se zdrav način života vratio u modu, kao i zdrava hrana, verujemo da bi velikom broju korisnika prijalo da na baš takav način zakorače u dan. Zbog toga smo odlučili da tema bude zdrava jutarnja kafa. Zanima nas koja su vaša viđenja u smislu da ovaj napitak bude još zdraviji. Da li su to u pitanju neki posebni sastojci ili način pripreme? Da li biste voleli da je pijete kod kuće ili dok ste u pokretu? Radoznali smo da saznamo!

Kako poslati ideju?

Vremena imate do 10. juna da nam predložite ideju ili najviše deset njih. Doncafe espresso tim će biti zadužen da je pretoči u realnost. Potrebno je da posetite sajt www.doncafeideja.rs, da se prijavite, a potom da nam pošaljete svoju ideju. Imaćete mogućnost i da pogledate sve ideje koje su stigle.

Pravila

Na našem konkursu mogu da učestvuju punoletne osobe koje žive u Srbiji. Ukoliko više ideja bude imalo isti broj glasova, stručni žiri naše kompanije će se opredeliti za najbolju. Ko je osvojio nagradu znaće se najduže nedelju dana po završetku konkursa. 

Nagrade

Ko će osvojiti nagradu, odlučuju posetioci sajta. Oni će dati ocenu, a tri predloga sa najviše pozitivnih glasova biće nagrađeni. Drugo i treće mesto obradovaće se vrednom poklon paketu naših proizvoda. Najbolje ocenjena  ideja, odnosno njen autor uživaće u vrhunskoj Doncafe espresso kafi, koju će moći da napravi u aparatu La Piccola Perla, a uz to će dobiti i 500 cialdi. Preuzimanje nagrada vršiće se uz ličnu kartu ili pasoš, dakle uz neki lični dokument, gde se mogu proveriti podaci, koji su uneti u registracioni formular. 

Ako se zdrava hrana nalazi na vašem meniju, ako volite da pijete kafu, ako imate takmičarski duh i želju za nagrađivanjem, onda verujemo da će vam se naša ideja dopasti! Čekamo vaše predloge!