Doncafe Brazil

14
Jul 2014
autor: admin

Bez obzira da li ste pratili svetsko prvenstvo u fudbalu ili ne, verovatno vam na rafu marketa i prodavnica koje posećujte pažnju privlači novo, brazilsko, izdanje Doncafe u atraktivnom pakovanju. Dok je takmičenje u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu trajalo, mi smo bili u prilici da uživamo i u novoj vrsti kafe na našem tržištu. Bez obzira koji vam je omiljeni tim, navijate ili ne, priuštite sebi šoljicu užitka. Ukoliko umete da prepoznate kvalitet i uvek očekujete više od omiljenih napitaka, ovo je prava kafa za Vas.

Doncafe, kao brend proverenog kvaliteta, pruža nam više vrsta tradicionalne kafe, proverenih mešavina i izbora, a sada nam predstavlja i novitet među njima – Doncafe Brazil.
 
doncafe kafa brazil
 
Nova, ograničena serija Doncafe sa motivima Brazila, osmišljena je sa idejom da nam približi Brazil sa neke malo drugačije strane.  Kafa je u Brazil stigla preko našeg kontinenta, a ubrzo je ova zemlja postala i njen najveći proizvođač u svetu.  U samoj osnovi, kafu delimo na dve vrste – Arabicu i Robustu.  Više se koristi Arabica, a većina poznavaoca smatra ovu vrstu kafe i kvalitetnijom. Međutim, u velikom broju vrsta i različitih mešavina kafe, često se nalazi i nešto pažljivo odabrane Robuste. Veoma slično je i sa Doncafe Brazil – najkvalitetnija Santos kafa, jedna od vrsta Arabice, sa plodnih Brazilskih plantaža, koja ovom napitku daje jedinstvenu i intenzivnu aromu, a meša se sa kvalitetnom i brižljivo odabranom Robustom. Savršena harmonija mirisa i arome, učiniće da osetite dašak Brazila. 
 
 
Kvalitetna kafa i specifičan tehnoloski proces, učiniće da se sa izborom ove kafe sigurno nećete pokajati. Limitirano izdanje u prodaji će biti do kraja oktobra 2014. godine, pa ne gubite vreme.