Tradicionalna kafa Doncafe Brazil
Doncafe Brazil

Tradicionalna kafa Doncafe Brazil

Pravim ljubiteljima kafe, koji umeju da prepoznaju kvalitet i od omiljenog napitka uvek očekuju više, Doncafé pruža novo i jedinstveno iskustvo. Doncafé Brazil predstavlja mešavinu, kojoj jedinstvenu i intenzivnu aromu daje Santos, jedna od najkvalitetnijih kafa sa brazilskih plantaža.

Opširnije >

Tradicionalna kafa Doncafe Moment
Doncafe Moment

Tradicionalna kafa Doncafe Moment

Mešavina kafe punog ukusa i intenzivne arome. Punom ukusu doprinosi specifičan tehnološki postupak proizvodnje prilagođen upravo ovoj mešavini. Tokom prženja, kao prve faze proizvodnje, posebna pažnja se posvećuje formiranju intenzivne arome koja proističe iz arabike, kao i stvaranju idelanog balansa svih kafa u ovoj izvanrednoj mešavini.   Retail...

Opširnije >

Tradicionalna kafa Doncafe Minas
Doncafe Minas

Tradicionalna kafa Doncafe Minas

Mešavina brazilske arabike Rio Minas i odabranih sorti afričkih i azijskih robusta prženjem razvijaju prepoznatljivu aromu svima omiljene tradicionalne kafe.

Opširnije >

Tradicionalna kafa Doncafe Strong
Doncafe Strong

Tradicionalna kafa Doncafe Strong

Strong karakteriše mešavina koja daje kafu snažnog ukusa i potpuno specifične arome po kojoj je ovaj proizvod prepoznatljiv. Mešavina arabika zaslužna je za aromu, dok se prepoznatljiva jačina ove kafe dobija odabirom posebnih sorti robusta i specifičnim načinom prženja.  

Opširnije >

Tradicionalna kafa C kafa
C kafa

Tradicionalna kafa C kafa

Tradicionalna, omiljena mešavina kafe koja vraća najlepše uspomene. Ukus koji uvek podseti na dragocene trenutke karakteriše prepoznatljiva i jaka aroma koja osvaja.

Opširnije >

Tradicionalna kafa Zlatna C kafa
Zlatna C kafa

Tradicionalna kafa Zlatna C kafa

Nova C kafa jedinstvenog kvaliteta. Zlatna C kafa je napravljena od mešavine pažljivo odabranih zrna, bogate je arome i idealan je izbor za sve ljubitelje domaće kafe koji prepoznaju i cene istinske vrednosti.

Opširnije >

Doncafe Selection
Doncafe Selection kafa

Doncafe Selection

Doncafé Selection se svojom intenzivnom aromom izdvaja od ostalih vrsta kafe. Ova kafa dolazi u zrnu, pažljivo upakovanom u posebnim i specijalno zaštićenim uslovima.   Pakovanja kafe u zrnu, otvaraju se neposredno pre prodaje kupcu i melju se u našim najkvalitetnijim mlinovima, kako bi se sačuvala njena svežina i idealan miris. Sveže...

Opširnije >

Instant kafa Specijaliteti
Instant kafa

Instant kafa Specijaliteti (2u1, 3u1, 4u1...)

Instant kafa - Specijaliteti Doncafe Instant 2in1 Doncafe Instant 3in1 Doncafe Instant 4in1 Guarana Doncafe Instant 3in1 Toffee Caramel Doncafe Capucino Vanila Doncafe Capucino Choco Doncafe Ice Doncafe instant 3in1 Nougat Cream  Doncafe instant 3in1 Rum Cafe  Doncafé Ice Pina Colada NOVO

Opširnije >

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

U poseti novoj kafeteriji Everyman Espresso u Park Sloupu u Bruklinu

24. FEBRUAR 2017, AUTOR: DŽORDAN MAJKLMEN (JORDAN MICHAELMAN)

Još 2011. godine sam čuvenu kafeteriju Everyman Espresso u 13. istočnoj ulici n


Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 1 2 6 4 0 2