sweety aparat za kafu
42.6 RSD

Sweety

Italijanski espresso aparat sa specijalnim sistemom za pravljenje mlečne pene i automatskom selekcijom napitaka. U uslovima za pravna lica pogledajte kako možete dobiti aparat za kafu Sweety besplatno na korišćenje.

Punjenje: Kapsule
Minimalna mesečna potrošnja: 150 kapsula

Proizvođač: Capetani
Zemlja porekla: Italija
Dimenzije: 260x320x270mm
Kapacitet tanka za vodu: 2l
Snaga grejača: 1000 W
Kapacitet spremišta za istrošene kapsule: 15 kom.
Vreme pripreme mlečne pene: 1 minut i 15 sekundi
Napomena: Aparat ima automatsku selekciju napitaka sa mogućnošću podešavanja


Doncafé Professional espresso

Cena: 42,60 rsd

Doncafé Professional espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

  

Espresso Cremoso

Cena: 42,60 rsd

Slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike sa osnovom plantaža Brazila koju dopunjavaju odabrana zrna Salvadora, Gvatemale i Kolumbije. Doncafe Cremoso je osnova za sklad snažnih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika. Dobijeni espresso ima punu, gustu, zlatno-smeđu penu.

 

Espresso Intenso

Cena: 42,60 rsd

Intenzivna, slatka i gorka, mešavina kafe, napravljena je od izvrsnog roda arabika Brazila i Salvadora i najkvalitetnijih sorti robusta Indije i Kameruna, Doncafé Intenso stvara espresso jakog i trajnog ukusa. Dobijeni espresso bogate pene, idealna je baza za dodatak mleka i šećera, pa ga preporučujemo za pripremu napitaka capuccino, macchiato, caffe latte...


 

 

Aparat Sweety pravna lica koja deponuju menicu i potpišu ugovor sa kompanijom Strauss Adriatic mogu dobiti besplatno na korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 150 kapsula. Cena kapsule sa uračunatim PDV-om je 42,60 dinara.
Pored prethodno navedenog koncepta pravna lica mogu i kupiti aparat po ceni od 20.880 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula.

U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Fizička lica mogu kupiti aparat po ceni od 20.880 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula. U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Isporuka besplatna na teritoriji Srbije

Galerija slika:

Sweety aparat za kafu Espresso aromatico kapsule Aparat za kafu Sweety

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Da li je kapućino koji pijete zaista kapućino?

Kapućino, nekadašnji suvereni lider među specijalno pripremljenim napicima od kafe, prolazi kroz neku vrstu krize identiteta.

Šta ako kapu


Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 0 3 0 8 5 8