sweety aparat za kafu
42.6 RSD

Sweety

Italijanski espresso aparat sa specijalnim sistemom za pravljenje mlečne pene i automatskom selekcijom napitaka. U uslovima za pravna lica pogledajte kako možete dobiti aparat za kafu Sweety besplatno na korišćenje.

Punjenje: Kapsule
Minimalna mesečna potrošnja: 150 kapsula

Proizvođač: Capetani
Zemlja porekla: Italija
Dimenzije: 260x320x270mm
Kapacitet tanka za vodu: 2l
Snaga grejača: 1000 W
Kapacitet spremišta za istrošene kapsule: 15 kom.
Vreme pripreme mlečne pene: 1 minut i 15 sekundi
Napomena: Aparat ima automatsku selekciju napitaka sa mogućnošću podešavanja


Doncafé Professional espresso

Cena: 42,60 rsd

Doncafé Professional espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

  

Espresso Cremoso

Cena: 42,60 rsd

Slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike sa osnovom plantaža Brazila koju dopunjavaju odabrana zrna Salvadora, Gvatemale i Kolumbije. Doncafe Cremoso je osnova za sklad snažnih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika. Dobijeni espresso ima punu, gustu, zlatno-smeđu penu.

 

Espresso Intenso

Cena: 42,60 rsd

Intenzivna, slatka i gorka, mešavina kafe, napravljena je od izvrsnog roda arabika Brazila i Salvadora i najkvalitetnijih sorti robusta Indije i Kameruna, Doncafé Intenso stvara espresso jakog i trajnog ukusa. Dobijeni espresso bogate pene, idealna je baza za dodatak mleka i šećera, pa ga preporučujemo za pripremu napitaka capuccino, macchiato, caffe latte...


 

 

Aparat Sweety pravna lica koja deponuju menicu i potpišu ugovor sa kompanijom Strauss Adriatic mogu dobiti besplatno na korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 150 kapsula. Cena kapsule sa uračunatim PDV-om je 42,60 dinara.
Pored prethodno navedenog koncepta pravna lica mogu i kupiti aparat po ceni od 20.880 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula.

U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Fizička lica mogu kupiti aparat po ceni od 20.880 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula. U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Isporuka besplatna na teritoriji Srbije

Galerija slika:

Sweety aparat za kafu Espresso aromatico kapsule Aparat za kafu Sweety

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Aroma Expert sistem za kafenu aroma terapiju

Da li ujutru, dok se još sanjivi izležavate u krevetu, uspevate da prizovete miris omiljene kafe? Pokušajte, ukoliko do sada niste – olakša


Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 1 5 9 7 2 7