O namaSTRAUSS COFFEE I STRAUSS ADRIATIC

Kompanija Strauss Adriatic deo je multinacionalne kompanije Strauss Coffee, koja je od 2005. godine stopostotni vlasnik brenda Doncafé. Strauss Coffee, predstavlja petu najveću kompaniju po prometu kafe u svetu, a koja je tokom proteklih sedam godina utrostručila svoj rast. Doncafé fabrika jedna je od 13 proizvodnih jedinica koje snabdevaju petnaest tržišta širom sveta. U Brazilu, najvećem svetskom proizvođaču kafe Strauss Coffee poseduje šest fabrika i lider je na tržištu kafe.

DONCAFÉ ESPRESSO

Kompanija Strauss Adriatic je vodeći proizvođač espressa u Srbiji, a Doncafé Espresso postoji u četiri blenda:

- Professional espresso je premium blend koji sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje.

- Aromatico je proizvod koji daje napitak intenzivne, izuzetno prijatne arome poreklom od najfinijih arabika

- Cremoso predstavlja mešavinu koja pruža izbalansiran ukus, ima slatku karamel aromu i intenzivan miris

- Vendeso je mešavina za pripremu napitaka intenzivnog ukusa, prijatne arome i jake i postojane pene

Odabir kvalitetne sirove kafe je preduslov za dobijanje odgovarajućeg ukusa koji se formira u toku procesa prženja. Nakon prženja u sistemu koji koristi Strauss Adriatic, zrno se u kontrolisanoj atmosferi, u zatvorenom sistemu, transportuje do kesice. Dalje razvijanje i očuvanje svih važnih karakteristika zrna obezbeđuje kvalitetno pakovanje.

DONCAFÉ PROFESSIONAL ESPRESSO

Doncafé Professional espresso pruža savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Taj kvalitet se postiže upotrebom probranih vrsta kafe, koje, svaka na svoj način, doprinose da uživanje bude potpuno. Brazilska arabika donosi specifičnu slatkoću i diskretnu notu pečenog lešnika. Mešavina najfinijih arabika Centralne Amerike kafi daje prijatnu citrusnu aromu, dok robusta dobijena najsavremenijom tehnologijom obrade obezbeđuje punoću ukusa i trajnu penu. Uz Doncafé Professional espresso, kupci dobijaju i porcelanske šolje i salvete. Pored osnovnog POS materijala, Strauss Adriatic ugostiteljima pruža i aparat za espresso kafu renomiranih svetskih proizvođača, a prednost kompanije je u tome što ima podršku Strauss Coffee-a, kao i snagu Doncafé brenda u kategoriji tradicionalne kafe.

Tokom godina blendovi Aromatico i Cremoso stekli su verne potrošače, koji su zadovoljni kvalitetom kafe. Premium blend Professional espresso svakim danom stiče sve više onih koji su se uverili u njegov kvalitet. Zbog toga se broj kupaca brenda Doncafé iz dana u dan povećava, a trenutno je vrlo blizu brojke od 1000.

DONCAFÉ TRENING CENTAR

Strauss Adriatic je prva kompanija koja je osnovala trening centar u Srbiji i to 2004. godine. Treninzi se održavaju u fabrici Strauss Adriatic ili kod kupaca, u zavisnosti od njihove želje. Trening počinje kratkom istorijom kafe, a nakon toga je fokus na espressu: karakteristikama, ključnim stvarima za pripremu espressa, skladištenju kafe, standardizaciji napitaka, održavanju aparata, serviranju kafe... Na taj način budući baristi dobijaju kompletnu obuku i znanje neophodno za pripremu savršene šoljice espressa.

DONCAFÉ COFFEE SERVICE

Pored brojnih prednosti, kompanija Strauss Adriatic svojim korisnicima nudi i kvalitetnu uslugu održavanja kafe aparata putem Doncafé coffee servisa. Najbolja vrsta održavanja aparata je preventivna, a redovnim servisom kafe aparata vek njihovog trajanja će biti produžen i mogućnost kvara i eventualnih troškova popravke, svedena na minimum. Doncafé coffee service pruža takvu vrstu usluge i predstavlja idealno rešenje za vlasnike kafića koji nastoje da svojim gostima uvek posluže kafu izuzetnog ukusa.

Bez obzira na proizvođača kafe koju služe, Doncafé coffee service pruža visok nivo usluge i specijalizovan je u oblasti servisiranja i popravke aparata za kafu. Akreditovani serviseri, svoje usluge obavljaju u skladu sa definisanim regulatornim standardima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, izuzetno uspešno vrše redovne servise, otklanjaju kvarove i vrše generalne remonte aparata na teritoriji cele Srbije. Redovno servisiranje aparata koje Doncafé coffee service obavlja na licu mesta, obuhvata depuraciju, zamenu gumica grupe (dihtunga), tuš sita i obaveznu sanitaciju grupe.
Ukoliko je do kvara već došlo i nije ga moguće otkloniti na licu mesta, Doncafé serviseri će ustupiti i postaviti svoj aparat, dok postojeći aparat ne poprave i ne vrate. Doncafé coffee service nastoji da klijent u što kraćem vremenskom periodu bude bez aparata. Kontaktiranjem Doncafé coffee service-a na telefon 022 40 8307 i uz sve informacije o greškama i problemima u radu aparata, intervencijom iskusnih servisera šanse za efikasan i dug vek rada aparatamnogo su veće.

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Pet vrućih recepata za kafu

Iako nam stiže proleće, dani još uvek umeju da budu hladni. Da biste se zagrejali, predlažemo vam ovih pet recepata za vrelu kafu!

Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

9 1 9 7 3 9