Dobitnici nagradnog konkursa Doncafé ideja

21
Jun 2016
autor: admin

Nagradni konkurs Doncafé ideja privukao je veliki broj kreativaca, koji su svoje ideje podelili na našem sajtu. Doncafé ideja – zdrava jutranja kafa bila je prava tema!  Konkurencija je bila velika, predlozi dopadljivi, ali prema pravilima tri najbolja predloga osvojila su nagrade. 

Treće mesto i vredan poklon paket Doncafé proizvoda osvojila je Katarina Pantelić, sa idejom "Med i cimet za najslađe buđenje".

Doncafe kafa sa medom i cimetom, za najslađe buđenje, bi bila pun pogodak! Med i cimet je kombinacija koja, sem prelepog ukusa, može da se pohvali i svojim lekovitim svojstvima. Inače se preporučuje kaščica meda i cimeta uz čašu vode, ujutru, na praza stomak, kao idealna kombinacija kako za čišćenje organizma, tako i za instant buđenje. Obzirom da je tradicija stanovnika naše divne zemlje da nakon buđenja prvo pije kafu, kombinacija meda, cimeta i kafe bi bila ukusan spoj tradicije i zdravlja.Drugo mesto i vredan poklon paket Doncafé proizvoda osvojio je Aleksandar Radošević sa temom "Otvori & smoothie".

Instant jutarnja kafa/smoothie. Kombinacija ukusne šoljice kafe i zdravog smoothie-ja koja će vam dati prekopotrebnu energiju za celo jutro. Kofein iz kafe i njena prijatna gorčina će vas ruzbuditi i povesti u nove pobede a orašasti plodovi, žitarice celog zrna, voće, med i kremasta neutralna pavlaka vam daju osećaj sitosti i svojom aromom potpiruju maštu. Savršena jutarnja kafa bez muke, samo OTVORI & SMOOTHIE i tvoj dan je već počeo!

Pobednik naše nagradne igre je Dušan Savić sa idejom „Mojih 10 predloga nove i lepše Doncafé :)“. Njemu pripada aparat za espresso La Piccola Perla i 500 Doncafe Professional cialdi za pripremu vrhunske espresso kafe.

Kafa sa ukusom meda - Turska kafa ili instant kafa sa ukusom meda. Najlepši ukus kafe je kad je pomešan sa medom probajte pa vidite. Bela Kafa- Turska kafa bele boje u koju se doda prirodna boja pa bude bela bez promene ukusa, samo se boja promeni. Zanimljiva za pijenje (Isto tako se moze iskoristiti prirodne boje da se drukcije oboji kafa crveno, plavo, zeleno) Kafa za jutro posle / Kafa za trežnjenje- Kafa koja u sebi sadrži određene komponente koji služe da unište alkohol u telu koji je ostao od prošle noći.To Vam je dobra kafa za trežnjenje sa dodacima da bi doveli čoveka u normalu. I imali bi dosta kupaca. Kafa sa ukusima - Već imate potpisan ugovor sa SWISLION (Slatkom kućom) da tamo prodajete svoje kafe. Možete u dogovoru sa njima da napravite kafe sa ukusinama npr eurokrem, love you, eurodesert,išler, mini kokos, mini karamel, mini lešnik i veliku količinu ukusa koje nudi SWISSLION. Don sladoled (Sladoled sa ukusom kafe) - Takođe u dogovoru sa Swisslionom možete da dogovorite proizvodnju sladoleda sa ukusom kafe. Kod nas nema trenutno na tržištu takvog sladoleda. Don kafa sa poklonima - Uz svaku kupljenu turku kafu 100,200 i 500g dobijete poklon u vidu slatkiša za decu, kašičice za kuvanje kafe... Slatka kafa 1 - Turska kafa kaja već u sebi sadrži beli šećer i ne morate dodavati šećer tokom kuvanja već se odmah skuva slatka kafa. napravite 3 ukusa , manje slađa, srednje i slatka kafa Slatka Kafa 2 - Turska kafa kaja već u sebi sadrži šećer (smeđi šećer ili steviu) za podbornike zdravog života. Kafa sa ukusom Nane(mente) - Sjajan ukus domaće kafe sa mentom sa hladne dane Kafa sa ukusom Limuna - Kafa za ljude koji vole kiselo i za ljude koje boli glava, domaća stara kafa sa limunom. Evo mojih 10 predloga pa izvolite.

Čestitamo dobitnicima!Miriše na dobre ideje, miriše na Doncafé!