Espresso Mod aparat za kafu
42.6 RSD

Espresso Mod

Italijanski espresso aparat izuzetno malih gabarita koji radi na kapsule. U uslovima za pravna lica pogledajte kako možete dobiti aparat za kafu Espresso mod besplatno na korišćenje.

Punjenje: Kapsule
Minimalna mesečna potrošnja: 100 kapsula

Proizvođač: Capetani
Zemlja porekla: Italija
Dimenzije aparata: 260x290x200mm
Kapacitet tanka za vodu: 1l
Snaga grejača: 1000 W
Kapacitet spremišta za istrošene kapsule: 10 kom.
Napomena: Aparat ima dugme koje se pritiska za početak i za kraj ekstrakcije kafe tzv. “push button system”.
 


Doncafé Professional espresso

Cena: 42,60 rsd

Doncafé Professional espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

  

Espresso Cremoso

Cena: 42,60 rsd

Slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike sa osnovom plantaža Brazila koju dopunjavaju odabrana zrna Salvadora, Gvatemale i Kolumbije. Doncafe Cremoso je osnova za sklad snažnih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika. Dobijeni espresso ima punu, gustu, zlatno-smeđu penu.

 

Espresso Intenso

Cena: 42,60 rsd

Intenzivna, slatka i gorka, mešavina kafe, napravljena je od izvrsnog roda arabika Brazila i Salvadora i najkvalitetnijih sorti robusta Indije i Kameruna, Doncafé Intenso stvara espresso jakog i trajnog ukusa. Dobijeni espresso bogate pene, idealna je baza za dodatak mleka i šećera, pa ga preporučujemo za pripremu napitaka capuccino, macchiato, caffe latte...


 

 

Aparat Espresso Mod pravna lica koja deponuju menicu i potpišu ugovor sa kompanijom Strauss Adriatic mogu dobiti besplatno na korišćenje uz:

Minimalnu mesečnu potrošnju od 100 kapsula. Cena kapsule sa uračunatim PDV-om je 42,60 dinara.
Pored prethodno navedenog koncepta pravna lica mogu i kupiti aparat po ceni od 12.840 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula.
U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Fizička lica mogu kupiti aparat po ceni od 12.840 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula. U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Isporuka besplatna na teritoriji Srbije

Galerija slika:

Espresso Mod aparat za espresso akfu Doncafe aparat za espresso Espresso kafa i aparat za kafu Pravljenje espresso kafe Doncafe espresso kapsule

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Studija pronalazi još dokaza da kafa može spasiti život

Istraživači su pronašli još dokaza da kafa može biti dobra za vas. Ljudi koji piju redovno, umerene količine kafe, imaju manju verovatnoću da


Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 0 6 0 6 9 1