Espresso Mod aparat za kafu
42.6 RSD

Espresso Mod

Italijanski espresso aparat izuzetno malih gabarita koji radi na kapsule. U uslovima za pravna lica pogledajte kako možete dobiti aparat za kafu Espresso mod besplatno na korišćenje.

Punjenje: Kapsule
Minimalna mesečna potrošnja: 100 kapsula

Proizvođač: Capetani
Zemlja porekla: Italija
Dimenzije aparata: 260x290x200mm
Kapacitet tanka za vodu: 1l
Snaga grejača: 1000 W
Kapacitet spremišta za istrošene kapsule: 10 kom.
Napomena: Aparat ima dugme koje se pritiska za početak i za kraj ekstrakcije kafe tzv. “push button system”.
 


Doncafé Professional espresso

Cena: 42,60 rsd

Doncafé Professional espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

  

Espresso Cremoso

Cena: 42,60 rsd

Slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike sa osnovom plantaža Brazila koju dopunjavaju odabrana zrna Salvadora, Gvatemale i Kolumbije. Doncafe Cremoso je osnova za sklad snažnih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika. Dobijeni espresso ima punu, gustu, zlatno-smeđu penu.

 

Espresso Intenso

Cena: 42,60 rsd

Intenzivna, slatka i gorka, mešavina kafe, napravljena je od izvrsnog roda arabika Brazila i Salvadora i najkvalitetnijih sorti robusta Indije i Kameruna, Doncafé Intenso stvara espresso jakog i trajnog ukusa. Dobijeni espresso bogate pene, idealna je baza za dodatak mleka i šećera, pa ga preporučujemo za pripremu napitaka capuccino, macchiato, caffe latte...


 

 

Aparat Espresso Mod pravna lica koja deponuju menicu i potpišu ugovor sa kompanijom Strauss Adriatic mogu dobiti besplatno na korišćenje uz:

Minimalnu mesečnu potrošnju od 100 kapsula. Cena kapsule sa uračunatim PDV-om je 42,60 dinara.
Pored prethodno navedenog koncepta pravna lica mogu i kupiti aparat po ceni od 12.840 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula.
U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Fizička lica mogu kupiti aparat po ceni od 12.840 dinara sa uračunatim PDV-om bez obzira na količinu potrošenih kapsula. U toku je i promotivna akcija gde se uz kupljeni aparat dobija pakovanje od 100 kapsula gratis.

Isporuka besplatna na teritoriji Srbije

Galerija slika:

Espresso Mod aparat za espresso akfu Doncafe aparat za espresso Espresso kafa i aparat za kafu Pravljenje espresso kafe Doncafe espresso kapsule

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Da li znate...

  • Prvi staklenik napravljen radi uzgajanja kafe.
  • Kafa je prva biljka koje je kalemljena.
  • Kafa je prva biljka koju su ljudi preneli širom sveta radi poljo


    Pročitaj ceo tekst

BROJ POSETILACA

1 1 5 9 7 3 6