Šta kafa koju naručujete govori o vašem stilu

07.03.2016.
Šta kafa koju naručujete govori o vašem stilu

Da li vam je palo na pamet da vaš omiljeni napitak i autfit idu rame uz rame? 

Kombinovanje dva najbolja dela dana – biranje odeće za taj dan i naručivanje jutarnje kafe – je najnoviji trend na Instagramu. Korisnice Instagrama mogu da šeruju svoju svakodnevnu dozu kafe i svoju modu uz pomoć inspirativnog heštega #coffeenclothes. Dok devojke širom sveta koriste ovaj hešteg svakog dana, jedna stvar je apsolutno jasna: vaša kafa i vaš stil idu ruku pod ruku. Dakle, šta vaš izbor kafe govori o vašem izgledu? 

Crna kafa - minimalista 

Vi ste najverovatnije gradska devojka (ili bar u srcu). Kod vas se ceo izgled vrti oko uglađenih linija. Vaš ormar je pun neutralne odeće i dobro vam je poznata Sartrovska snaga uklapanja crnog i belog. Direktni ste i ne volite mnogo zavlačenja, a to se vidi i po vašoj garderobi i u vašoj šoljici. 

Latte—Cool klasik 

Opuštena i šik – kod vas je opuštencija sve. Potpuno ste prihvatili duge majice, pletene stvari i denim. Kad vam je potrebna inspiracija ugledate se na The Row stil, i volite izgled koji  kombinuje stil i lakoću, baš kao i vaša opuštena kafica za natenane. 

Espresso— Cura iz centra

Ne plašite se da pokažete svoju ličnost Alfa tipa, kako svojom kafom tako i svojim izgledom. Kod vas je sve u detaljima. Volite nestandardne dodatke koje neprestano smenjujete. Vaša kafa je kratka i snažna, a vaš ormar ništa manje WOW. 

Ledena kafa – trendseterka 

Uvek vam polazi za rukom da uklopite dizajnerske detalje u garderobu. Pistu pratite kao udarne vesti i mislite da je dosadno ulagati u klasike. Vaš insta-selfi nije kompletan bez ledene kafe u ruci i novih cipela na nogama. 

Kapućino – Klasičarka

Umnogome kao i vaša kafa, vaš stil je klasičan i prefinjen. Kada ne nosite kaput od kamelhara, začinićete izgled krznom koje ste nasledili od bake. Vaš ormar je uglavnom pun bezvremenih haljina koje planirate da nosite doveka.  

Latte i Foam Art - Umetnica 

Kafu, baš kao i strateški postavljene aksesoare, birate isključivo po osnovu njihove fotogeničnosti. Prosto morate da uklopite svo to slatko prstenje, naočare i foam art u savršenu sliku. To vam je prosto ukorenjeno u jutarnju rutinu. 

 

 

(Fotografije: https://www.instagram.com/doncafeprofessionalespresso/)

comments powered by Disqus

Imate pitanja? želite saznati više o našim proizvodima?

Potrebno je samo da nam pošaljete popunjen formular

SA NAŠEG BLOGA

Da li je kapućino koji pijete zaista kapućino?

Kapućino, nekadašnji suvereni lider među specijalno pripremljenim napicima od kafe, prolazi kroz neku vrstu krize identiteta.

Šta ako ka


Pročitaj ceo tekst

PRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

BROJ POSETILACA

6 9 0 1 5 0